dimecres, 15 de setembre del 2010

L'escola Jacint Verdaguer de Sant Sadurní d'Anoia guanya el premi Catalunya Educació

Aquesta notícia publicada l'any 2008, al diari " El periódico", m'ha semblat interessant penjar-la al bloc, ja que cada vegada les tecnologies són més presents a la nostre societat. La part de l’educació està utilitzant-les de forma d’aprenentatge i per enriquir-ne els coneixements dels infants.

L'escola Jacint Verdaguer de Sant Sadurní d'Anoia guanya el premi Catalunya Educació
Ha estat premiada per la seva condició de centre de referència en l'ús de l'ordinador a l'aula

Dimarts, 25 de novembre del 2008
 Aula de música. Alumnes del col·legi Jacint Verdaguer repassen els pentagrames d’una cançó a l’ordinador ahir al matí.
Els alumnes de sisè de primària de l'escola Jacint Verdaguer de Sant Sadurní d'Anoia, només porten sota el braç un llibre i un ordinador portàtil per cada estudiant. Aquest és el verdader quadern escolar en aquesta escola de l'Alt Penedès, guardonada amb el premi Catalunya Educació 2008 precisament per això, per fer de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) una eina totalment integrada a l'aprenentatge.
La immersió en les TIC s'efectua principalment a través de l'ordinador), però també mitjançant molts altres mecanismes, com a la zona de robòtica, aprenen a crear i programar petits autòmats "mitjançant una activitat en què també aprenen moltes matemàtiques i molts altres coneixements".
 "Ja fa 15 anys que estem desenvolupant aquest projecte, ja hem hagut de reformular la metodologia, en el sentit que les assignatures no es poden impartir d'una manera tan rígida com es feia antigament"


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada